Friends for Friends Foundation sau despre creativitatea practica

Comunicare

A fost odata ca niciodata, 20.10.2010. Atunci, pe o vreme insorita, Sorin a rescris si a regandit temelia Fundatiei, dupa cum aflam de AICI. OK, partea cu “vremea insorita” am adaugat-o eu :) .

Dar cum orice fundatie isi are legile sale, si FFFF se conduce dupa o suita de “bune practici” derivate din misiunea sa. Cea mai importanta, “creativitatea practica”. Daca ati fost sambata la vernisajul Trisec stiti despre ce este vorba, daca nu… aruncati un ochi pe aici.

Iar prietenii f f f f buni de la Fundatie mi-au spus ca atunci cand se gandesc la creativitate se gandesc la actiune, la un proces mai degraba decat  la o atitudine. Proiectele sunt deja anuntate, mie imi plac toate, dar imi rod deja unghiile in asteptarea Street Angels. Dar pana atunci, ne putem vedea la Caffffe Creativa intre 10 si 14 ale zilei. Mai citim o carte, mai gandim un proiect, mai facem lumea mai buna :)

Ca sa va faceti o idee, dati o fuga pana aici sau un mail Corinei, primul activist FFFF&agent al sperantei. Care, printre drumurile la Gaudeamus, a gasit timp sa ne spuna: “daca nu ai curajul sa faci primul pas nu vei sti cat de bine sau de mare poate fi ceea ce ti-ai propus; trebuie sa incerci. De aceea preocuparea noastra principala este creativitatea pusa in practica”.

Mmm… ce spuneti? Practic, servim si noi creativitate? :P

Răspunsuri