Super Hits

Comunicare

Vineri seara BTO ne-a dat de lucru la leapsa: muzici.horror.adolescenta. Despre asta eram intrebati, asa c-am facut un playlist cu refrenuri pe care ne-am prostit si noi pentru ca ne-au sedus, ne-au facut sa topaim in gand si sa ne imaginam ca si noi am putea dansa lambada, chiar daca nu stiam pasii. Cine nu isi aminteste ca vroia sa danseze ca DJ Bobo si-a uitat istoria recenta.
Despre muzica proasta, elfulcubrief zice ca trebuie sa existe macar pentru a decela muzica buna. Ca orice realitate, unde exista bine exista si rau, unde e lumina trebuie sa fie si intuneric. Yin si Yang. Jedi si Sith. Blues si manea. Eric Clapton si Florin Salam. Nu poti spera la inaltimi ametitoare fara sa te fi ingropat in cele mai adanci gropi ale disperarii non-muzicale.
Sa ne imaginam ce ar fi fost daca nu am fi auzit de Vanila Ice, Celine Dion, Andre sau Valahia. Un dezastru cultural. Titanicul ar fi fost cel mai trist film al secolului. Intreaga miscare de hip-hop s-ar fi indreptat spre zona politica, iar cei de la Wu-Tang ar fi candidat pentru Congresul american. (Vanilla Ice a fost un far calauzitor pentru toti cei care uitasera sa rada). Pe meleaguri mioritice am fi asistat doar la manifestari ale geniilor si nimeni nu si-ar fi explicat gap-ul cultural cu Vestul. Fetele de la Andre si baietii de la Valahia ne-au tinut ratiunea treaza si au dus mai departe stindardul tranzitiei.
Fara muzica “proasta”, am fi fost mai saraci pentru ca ea ne-a insotit tineretea. Si nu ne-a fost rau cu astea:Pentru c-am ridicat manusa, acum v-o aruncam pe seriale. Noi incepem cu Dallas Intro:

Asteptam acum super hits din serialele tineretilor de la OanaExarhuMonica, Mintea de (consumat) ceaiNovac si lista ramane deschisa pentru cei care vor s-o completeze :D .

Răspunsuri