Marea LEGOlizare

Comunicare

Daca te simti atras de obiecte “pixelate”, caramizi din plastic sau culori, atunci prezinti simptomele clare ale unui LEGO junkie.

Cercetatorii au demonstrat ca dependenta de LEGO nu are leac, doar ca pacientul poate beneficia de ajutor paleativ, iar ajutorul vine tot de la LEGO si se numeste ReBrick.

ReBrick este o platforma sociala dedicata fanilor LEGO din intreaga lume, menita sa stranga intr-un singur loc toate fotografiile, filmuletele sau discutiile despre LEGO. Astfel utilizatorul nu trebuie sa mai scormoneasca dupa poze prin profilele de Facebook, Flickr sau Google + pentru a se pune la punct cu noile “structuri arhitecturale” facute din LEGO.

ReBrick ofera utilizatorilor o experienta similara cu cea a Facebook sau Google +. Functionalitati ca “like”, “share” “comment” sunt deasemenea disponibile, iar interconectarea cu restul retelelor sociale se face fara probleme, continutul putand usor sa se propage in intreg mediul virtual.

Lansarea Rebrick nu a luat prin surprindere pe nimeni, platforma fiind dezvoltata de fani impreuna cu LEGO Group, cel din urma dorind sa rasplateasca devotamentul fanilor cat si sa beneficieze de cunostintele acestora in materie de social networking.

 

Răspunsuri