Social media with a twist

Comunicare

Oricate aplicatii noi ar crea cei de la Facebook si oricate imbunatatiri ar aduce retelei, ceva nu pot sa faca: sa o schimbe de tot. Dar exista o solutie simpla pentru cei plictisiti si de Facebook, si de Google +, Tumblr sau alte retele sociale majore: micile retele specializate. Dintre ele, in ultimul an s-au detasat, si ca interes al utilizatorilor, dar si ca potential de marketing, doua: Pinterest si Polyvore.

Pinterest cu multimea ei de fotografii are un usor aer de Tumblr, dar modul simplu si creativ de organizare a fotografiilor pe categorii, ii aduce puncte in plus. Pinterest castiga si la calitatea pozelor distribuite. Poate pentru ca este la inceput sau poate pentru ca utilizatorii sunt deja experimentati, imaginile publicate sunt foarte bune.

Polyvore este o comunitate dedicata fashionistelor si stilistilor. Functioneaza ca un agregator de produse din domeniul modei si le permite utilizatorilor sa creeze planse de lucru asemanatoare celor cu care lucreaza stilistii. Pentru fiecare tinuta creata se pastreaza si sursa produselor, asa ca e usor sa afli de unde le poti cumpara. La o prima rasfoire, fara a avea cont creat, pare a fi doar pentru fete. Daca gaseste cineva “butonul pentru baieti”, anuntati-ne.

Răspunsuri