Viitoarele jucarii ale marcomului

Comunicare

Suntem deja intrati demult in mileniul III, asa-numitul (acum ceva timp) viitor. Va amintiti cum ne imaginam “viitorul” in anii 1950? Sau poate chiar 1930 sau 1920? Unele idei au fost totusi inventate intr-un fel sau altul, pe cand altele s-au dovedit a fi neviabile in cele din urma. Cum ar fi fost, de exemplu, sa putem face poze pe strada doar cu mana noastra?

Dar stati putin, pentru ca din Coreea (de unde altundeva?) vin vesti bune! Imaginati-va ca sunteti prin oras si vedeti ceva frumos. Pozitionati-va degetele mare si aratator ca si cum ati incadra scena, apasati cu aratatorul pe butonul imaginar al camerei si voila! Fotografia este transmisa, prin bluetooth, pe smartphone-ul vostru. Acesta este Air Clicker, noul concept de aparat foto/video dupa designul lui Kim Yeon-Su. Cele doua module ale inteligentului dispozitiv abia ca se vad pe cele doua degete ale pasionatului de instantanee: instructiunile le puteti vedea in instantaneul alaturat.

Si stiu, nu avem chiar reactoare cu hidrogen sau cladiri suspendate in aer, dar iata, avem alte jucarii mai interesante pe care noi, oamenii din marcom, abia asteptam sa le folosim in scopuri pur comerciale. Iar usor-usor, nu fiti dezamagiti, vom ajunge noi si in viitor.

Răspunsuri