Fetele care pedaleaza saluta cititorii Fishington Post

Comunicare

In fiecare an, revistele de specialitate vin cu o dieta minune noua. Si de fiecare data, ajungem la aceeasi concluzie:  nu functioneaza. Pentru a pierde in greutate in mod eficient si durabil, nu exista miracole, exista sport.

Beau apa plata cu pofta. Nu am fost niciodata in grupul fetelor care beau apa plata cu lamaie oriunde se duc, dar sunt sigura ca si ele imi impartasesc pasiunea pentru apa. Asa ca astazi va prezint un scurt si inedit omagiu autumnal adus apei plate fara lamaie, care este totodata si un motiv de ras necontrolat.

Formula e simpla: se aleg pe spranceana si in functie de criteriul cromatic (nuanta de roz, mai precis) niste biciclete de fitness care se monteaza intr-o zona populata. Pasul doi este conectarea lor la o instalatie electrica. Pasul trei este invitarea unor tinere domnite la pedalat.  Si pedaleaza, pedaleaza pana cand instalatia se incarca si incepe showul. Ce primesc la schimb? Striptease virtual. Un tanar holtei incepe sa danseze si sa se dezbrace, in functie de cat de repede pedaleaza demoazelele. Si danseaza si se dezbraca, ajungand sa le motiveze pe tinere.  Cand ajung la 2000 de calorii consumate, tanarul ramane in placuta goala.  Iar pe placuta sunt felicitate aceleasi protagoniste sportive.

Spotul este filmat in Franta, fiind reclama la apa plata Contrex, imbogatita cu diverse minerale si proprietati (printre altele este si diuretica). Agentia de publicitate responsabila de entuziasmul tinerelor este Marcel, parte din grupul Publicis.

Eu zic asa: un striptease virtual, mult roz, extaz si cateva calorii consumate sunt ingredientele uneia dintre reclamele reusite ale acestui an, ce-i drept cu target 100% feminin (cu toate ca la un moment dat, ramasa fara suflu, o tanara isi pune iubitul sa dea la pedale). Asadar, dragelor, cred ca de acum e clar: lasam la o parte apa plata cu lamaie si instauram dictatura apei plate cu stripperi. Sloganul campaniei “on mincirait mieux si c’etait plus fun” spune tot. Slabesti mai usor atunci cand te distrezi.

PS: Sa ne amintim si de reclama la apa plata cu lamaie, lansata in urma cu 7 ani.

Răspunsuri