Ce culoare sa-mi cumpar azi?

Comunicare

Am o prietena care a primit, acum cativa ani, o stea. De ziua ei. Cu certificat cu tot, samd, scria acolo ca steaua X ii apartine. Va las sa va reveniti din inevitabilul lesin de emotie si romantism si va atrag atentia asupra unei noi campanii Dulux, care ne propune sa ne cumparam culori. Da, pentru dumneavoastra sau pentru cei dragi.

Daca e s-o luam filosofic, atunci e vorba de nevoia omului de a stapani universul. Si daca se poate, de ce sa nu-l stapaneasca online, dupa cum mai putem vedea aici, unde se poate adopta un lac din Florida sau aici, unde gasim de “luat de suflet” (si portofel) animale de la Toronto Zoo.

Daca analizam strategic, e o gaselnita desteapta si bine facuta. E o campanie de strangere de fonduri pentru Unicef si o initiativa bine gandita a unui lider de piata pe segmentul de vopsea pentru decorari interioare (deci uz rezidential mai mult decat industrial), care continua platforma inceputa in 2010 cu proiectul Let’s Colour. Dulux se pare ca si-a propus sa dea viata culorilor, sa le dea voie si sa le ajute sa schimbe lumea. Daca in 2010 culorile schimbau fata oraselor, prin proiectul tocmai lansat orice culoare vanduta cu minim 1£ schimba, macar putin, viata unui copil.

Mai multe si mai pe larg va explica Sir Roger Moore in filmuletul de mai jos, luat de pe http://www.ownacolour.com/

PS: Ma bate gandul sa-mi iau un soi de corai mai inchis, un  #dd7e5e. Pe voi ce va tenteaza?

Răspunsuri

  • http://www.facebook.com/profile.php?id=100000294634230 Laura Ionescu

    Un albastru-de-nu-ma-uita la don’soara si un rosu autumnal pentru mine!

  • pisicka

    Foarte tare. Dăm bani pe lucruri care nu ne-au aparţinut şi nu ne vor aparţine niciodată.