Triunghiul Trisec la Caffffe Creativa: Stefan Romanu, Sorin Bechira si Fundatia Friends For Friends

Comunicare

Redactia Fishington Post a zbughit-o catre ape mai molcome, yeeeeey! Asa ca intre 10 si 15 august, pe langa ocazionale postari de pe unde om fi, va lasam cu un potpuriu de “Daca doriti sa revedeti”. Speram sa va placa si voua ce ne-a placut si noua. Oricum ar fi, nu uitati: cine citeste din urma va intelege cel dintai :) . P.S. Articolul de mai jos a fost initial publicat in 2010.11.22.

Sambata ne-am incantat la deschiderea oficiala a Caffffe Creativa si inaugurarea spatiului destinat “creativititatii practice” (dixit Sorin) cu proiectul Trisec, o familie de caractere romanesti bazate pe triunghiuri, autori Sorin Bechira & Stefan Romanu.

A fost cu buna dispozitie, cu speech-uri si, mai ales, cu admirat formele Trisec. Proiectul, pornit de Stefan ca un logo pentru Alpin Carpatic Club, a capatat noi dimensiuni odata cu implicarea lui Sorin.  Au iesit, din acest ping-pong creativ, Trisec Conservateur, Trisec Metalic si Trisec Organic.

Un mic succes al design-ului romanesc, fiindca Festivalul International OFFF a imbratisat iute fontul,  folosindu-l pe niste materiale de promovare. Apropos de folosire, cine doreste  sa cumpere Trisec o poate face usor de AICI.

Mai jos cateva poze de la Trisec Tipe Vernisaj. Enjoy it si va asteptam la o cafea f f f f curand :)

Organic in prim plan

“ciorna” si cele trei manifestari Trisec

O cafenea creativa

Si nu in ultimul rand, trei timisoreni

PS – si tot nu in ultimul rand :) , notati noul site al Fundatiei Friends For Friends (still work in progress), unde aveti ocazia sa aflati mai multe detalii despre ce vrea si cu ce se ocupa Fundatia

Răspunsuri