Bun venit la “Ciobez pentru tine”, un proiect Fishington Post pentru anihilarea neintarziata a ghinioanelor din 2011. In pagina de fata, poti afla informatii detaliate despre aceasta initiativa (e.g. regulamentul).

zile,
ore,
minute si
secunde

Pana la gala de anihilare a ghinionului

Cum sa ciobezi cu ...

In mod regulat, aici vei gasi diverse modalitati de spargere a sticlei, pentru inspiratie in anihilarea ghinionului din 2011.

  • Ciobez pentru tine - Live
  • [Fishington Post] Ciobez pentru tine - o campanie anti-ghinion
  • Ciobez Pentru Tine cu Bogdan Theodor Olteanu
  • Ciobez Pentru Tine - Marele experiment cu Rock si Pahare de cristal
  • Ciobez Pentru Tine - Marele experiment cu Rock si Pahare de cristal

Gala anti-ghinion

Pe data de 18 decembrie 2011, tot ghinionul colectat va fi spart intr-un eveniment public, la Planeta Ham Ham, de la ora 15:00

Gala Anti-Ghinion la Planeta Ham Ham

Regulament

1. Scop

Ciobez pentru tine este o campanie initiata de Fishington Post, care isi propune sa aduca noroc persoanelor participante. Acest lucru va fi realizat prin spargerea fizica a unor diverse obiecte casante.

2. Conditii de participare

Poate participa la Ciobez pentru tine orice persoana care trimite obiecte casante (sticle, pahare, bibelouri, farfurii etc.) la adresa redactiei Fishington Post: str. Ion Brezoianu, nr. 4, etaj 4, Bucuresti. Inscrierea are loc in perioada 9-17 decembrie 2011.

3. Eveniment public

Pe 18 decembrie 2011, se va organiza un eveniment in care toate obiectele stranse vor fi sparte. Locatia va fi anuntata pe parcursul campaniei, iar accesul va fi gratuit oricarei persoane participante.

4. Desfasurarea campaniei

In perioada de desfasurare a campaniei, toate informatiile si actualizarile vor fi facute publice online, pe adresa fishingtonpost.ro/ciobez-pentru-tine/. Tot la aceasta adresa va fi detaliat si procesul de inscriere pentru cei ce doresc sa participe.

5. Ce se castiga

Castigurile pentru participantii la aceasta campanie sunt simbolice si constau intr-o cota parte din scopul declarat al Ciobez pentru tine: norocul. Premiul “noroc” va fi acordat fara tragere la sorti tuturor participantilor la campanie.

Raspunsuri

Centrul
de colectare a ghinionului

Si tu poti participa la “Ciobez pentru tine”. Tot ce trebuie sa faci este sa aduci orice obiect care se ciobeaza la adresa redactiei Fishington Post (str. Ion Brezoianu, nr.4, ultimul etaj.) alaturi de numele tau si de un norocatist in care sa explici forma pe care vrei s-o aiba norocul tau in anul 2012. Mai jos ai cateva exemple:

Alex: Vreau mai putina lume in 69.

Alexandra: Noroc cu caru.

Vladi: Mi-e dor de Steaua.

Sorin: Sa fie bine.