Seth Godin & FFFF te fac sef de trib

Branding Comunicare

Seth Godin, in Triburi, ne spune ca astazi triburile schimba lumea. Internetul, social-media fac din comunitate punctul de sprijin cu care se poate misca Pamantul. Nu este nevoie decat de creativitate si de incredere. Intr-un cuvant, leadership.

Acum poti fi si tu o capetenie de trib.

Ce trebuie sa faci?

Gaseste o problema curenta, care ne afecteaza pe toti (poate fi o idee, un lucru, un aspect concret de viata sau doar un simplu mesaj) si gaseste-i o rezolvare. Explica-ti ideea cat mai bine (ilustreaz-o, fa o prezentare sau foloseste orice alt format pentru a o pune in valoare) si ai grija sa fie practica, adica realizabila.

Scrie-ti ideea care poate face o schimbare pe wall-ul Fishington Post de pe Facebook si aduna cat mai multe like-uri de la adeptii tai. Creeaza-ti tribul. Al tau si al ideii tale.

Ce castigi?

Cele 7 idei cu cei mai multi adepti vor castiga  un tricou  editie limitata “Fishington Post” si cartea “Triburi” a lui Seth Godin, aparuta recent la Editura Publica.


IN PLUS, ideea cea mai inovatoare, cea mai realizabila si cu cel mai mare potential va fi sustinuta de Friends For Friends Foundation (FFFF), fundatia care sustine  si promoveaza oamenii care gandesc si fac, care cunosc valoarea creativitatii practice. Daca natura ideii o permite, vei avea propriul tau vernisaj pe aceasta tema, propria ta promovare si propriul tau public, pe care il vei putea convinge sa ti se alature. Sa-ti formeze tribul. Howgh?

Ce timp ai?

Pana duminica, 5 decembrie, aveti vreme sa va scrieti ideile pe zidul nostru de pe Facebook, iar pe 7 decembrie vom anunta castigatorii dupa ce ne vom fi consultat si cu Mos Nicolae. Spor la idei, spor la creativitate, spor la practica.

Iar pe final, ca sa-l citam pe Godin, va spunem si noi “Raspandeste vestea!”. Multumim :)

Răspunsuri