Castigatorii concursului Pe spatele servetelului

Branding Comunicare

Inca odata multumim tuturor celor 25 de participanti la concursul nostru. Am primit desene amuzante, inspirate sau mai putin inspirate. Dintre toate n-am reusit sa alegem 5 castigatori, dar am ales 6 :D

Mai jos, in ordinea crescatoare a notelor acordate de juriu, insiram castigatorii cartilor cu desenul lor si cateva observatii de la Sorin pe marginea servetelului:

Ovidiu Militaru

Bravo, Ovidiu! Nota 7 pentru viziunea piramidala si pentru “love” thing. Minus pentru plasarea in varful ierarhiei a agentiei. Consumatorul ar fi de pus in varful piramidei.

Roxana Nita

Draga Roxana, felicitari pentru desen! Nu e agentia ideala, ci agentia de zi cu zi. Nota 7 pentru logica si straduinta.

Ioana Zamfir

Ioana, in agentia ideala se munceste si nu se schimba tricouri. Asa e! Nota 7.50 pentru abordarea diferita.

agentia_ideala ruxandra papuc

Ruxandra, desenul tau e de nota 8 pentru cerc si felul in care el integreaza toate cele.

Gabi Boldis

8.50 spre 9, Gabi, pentru viziune. Foarte sic, o sa-ncercam in masura posibilitatilor, sa construim la FRIENDS o astfel de agentie.

friendly squid - corina ciubotaru

9 pentru capacitatea de sinteza. Caracatita (cu 4,6,7 sau 8 brate) n-are cum sa fie, insa, agentia de publicitate ideala. Corina, primesti o carte din partea noastra, in afara concursului, pentru gandirea laterala.

In final va invitam pe toti 6 la noi in agentie vineri, ora 17:00, sa ne cunoastem mai bine si sa va dam si premiile in mana. :)

Răspunsuri

 • lexis

  desenul lui Gabi mi se pare foarte bun, dar nu inteleg caracatita. mi-ar placea sa stiu de ce a luat premiu chiar voi ati spus ca “n-are cum sa fie o agentie de publicitate ideala”

  Deci, de ce ? Si ce vrea sa exprime?

 • Ovidiu

  Yey :) auzisem de carte, abia astept sa o citesc. Lamuriri tardive :D desenul nu este in spatiu, este in plan. Nu este o piramida ci un triunghi. Iar consumatorul este pretutindeni, inconjoara triada. Ne vedem vineri

 • Roxana

  Woohoo mersi pentru carte :D A fost un concurs tare simpatic (thumps up pentru initiativa), felicitari tuturor si ne vedem vineri.

 • Roxana

  *thumbs pardon..de la emotie

 • http://hehasadream.blogspot.com/ consu-marie

  @Lexis,

  Dupa cum am mentionat si sub desen, Corina a luat premiul in afara concursului, pentru ca desenul ei(dupa cum ai observat si tu) nu reprezinta agentia de publicitate ideala.
  Cu toate astea, ne-a placut la desenul ei ca a surprins intr-o figura din 3 linii esenta lucrarilor de mai sus, premiate in cadrul concursului. Omul multi-tasking din agentie, cu brate care fac de toate si un pic sucit la cap, cum e sanatos sa fii.

  Salutari calduroase de iarna!

 • http://hehasadream.blogspot.com/ consu-marie

  @Ovidiu – aici ai dreptate, consumatorul asta e pretudindeni, cu C mare.

  @Roxana – daca a fost simpatic, “tinee miiinte, sfar-si-tul nu-i aaa-ici”. va urma :)

 • Ruxandra

  Multumesc pentru apreciere :D
  Felicitari noua tuturor siiiii ne vedem vineri :D

 • lexis

  aha, daca e cum ati explicat voi, e bine, e interesant… si totusi, asta e o interpretare de-a voastra sau a mentionat ea explicatia? Eh, oricum o fi… felicitari celor care au castigat!

 • Alen
 • Pingback: When did it stop being fun? « SOON TO BE LAUNCHED PR AGENCY

 • Pingback: long time no seen « subpapuc