Confesiunile unui fost junior copywriter

Advertising

Draga publicitate.

Au trecut aproape 3 ani de cand ne-am luat. Eu neexperimentat, tu neincrezatoare. Dar uite, draga publicitate, ca in 24 de zile facem 3 ani! Si mi se pare de cuviinta sa-ti scriu cateva randuri de recunostinta pe care, intr-un fel, chiar tu m-ai invatat sa le scriu. Asa ca sunt recunoscator.

Sunt recunoscator ca te comporti ca o amanta inabordabila de multe ori, care-si impune punctul de vedere zambindu-mi senzual.

Sunt recunoscator pentru noptile nedormite, weekendurile ingandurate si diminetile cand ma trezesc de la ora 6 pentru tine.

Sunt recunoscator pentru media celor 600 de idei de-ale mele pe luna, dintre care raman doar 100, dintre care trec doar 20, dintre care sunt acceptate de client doar 5, dintre ma fac sa ma simt cu adevarat mandru doar una la doua luni.

Sunt recunoscator pentru lipeala facuta cu o incredere bizara acum 3 ani intre noi doi de un tip cu care nu aveam multe in comun.

Sunt recunoscator pentru tipul care acum 2 ani mi-a dat incredere trecandu-ma copywriter cand eu eram, de fapt, inca junior copywriter.

Sunt recunoscator pentru un serial cu multi oameni nesuferiti din anii ’60 cu care ma pot si eu asocia cateodata.

Sunt recunoscator pentru ca ma faci sa ma simt modest si arogant in acelasi timp.

Sunt recunoscator pentru (de exemplu) o statueta ciufulita si pentru niste chestii facute de mine pe care oamenii le mai apreciaza din cand in cand.

Sunt recunoscator pentru toti oamenii care ma bat la cap cum sa ajunga si ei copywriteri si pe care-i ajut cu mare placere (apropo studenti, wannabes, ADC-isti, ADfel-isti, Alternative School-isti, articolul asta luati-l ca pe un disclaimer).

Sunt… (bine, aici trebuie sa avem o discutie) pentru gelozia cu care m-ai facut sa nu mai am timp de nimic atunci cand aveam prietena.

Sunt recunoscator pentru ca scriu scrisoarea asta siropoasa pe care, in mod normal, nu as fi scris-o niciodata.

Sunt recunoscator pentru ca ma faci sa scriu articolul asta chiar de ziua mea.

Si, la urma urmei, sunt recunoscator pentru toate lucrurile de care ma simt recunoscator si pe care, in alte imprejurari de situatii, le-as uri.

Pana pe 16 august, we’re on a break:

Răspunsuri