Prezervativele din sertarul cu publicitate.

Advertising

Saptamana asta am fost cam aglomerati la Friends, asa ca n-am putut sa ne mai gandim la exercitii de publicitate haioase, ca ASTA sau ca ASTA.

Asa ca am bagat mana in sertarul ala din spate, din dulapul cu necontractate, si-am gasit acolo niste prezervative. Nu ca va propunem ceva anume, fereasca sfantu’ pe caldurile astea, da’ ne-am gandit sa ne dati o parere legata de publicitatea facuta pentru un pitch mai vechi, la prezervative, si tinut (pitchul) la vreo 8500km de Bucuresti, mai exact prin sudul Africii.

Chestia cu prezervativul in cauza e ca avea striatii, care, cica, fac placerea si mai placere. Rezultatul pitchului a fost negativ. Cica e prea desteapta chestia pentru baietii din zona. Si pentru voi?

Răspunsuri

  • http://hai-la-bord.blogspot.com/ Anda

    E una dintre cele mai tari idei pe care le-am vazut vreodata in publicitatea pentru prezervative! Pe bune. Cred ca Durex isi infige unghia-n gat ca nu le-a venit lor ideea;) Totusi, nu stiu daca se putea aplica in Africa. Nu stiu cum stau ei la capitolul religie, cat de implicati sunt, dar reclama, pe cat de geniala este, nu merge la un popor ultrareligios. Parerea mea.