About

Fishington Post e o publicatie online a agentiei de publicitate Friends Advertising. Pentru cine intreaba, Friends e Fishington. Iar Fishington e Friends.

Dincolo de business planuri si concepte de marketing, Friends Advertising e o agentie pentru care publicitatea buna incepe si se termina cu consumatorul. Cu obiceiurile lui, cu dorintele lui, cu momentele in care imbratiseaza de buna voie, cu satisfactie, povestea unui brand.

Credem in brandurile si businessurile care isi propun o relatie win-win cu consumatorul si ne dorim o lume in care nu brandurile vand ceva, ci consumatorii cumpara acel ceva.

E motivul pentru care, pe langa http://www.friendsadvertising.ro, unde puteti vedea cine suntem si ce am facut pana acum, am ales sa dezvoltam aceasta platforma de inovatie si comunicare.

Fishington Post e vocea de zi cu zi a lui Friends Advertising, o voce care va lua cuvantul de fiecare data cand va mai putea sa puna o caramida la o relatie mai corecta, mai plina de respect intre consumator si branduri.

Fishington Post va face asta cu echilibru si pastrand o nota civilizata, pozitiva, incercand sa cultive un climat in care a face este la fel de important cu a zice.

Ramaneti langa Fishington Post, comunicati cu el si consumatorii vostri. Si hai sa dam consumatorului ce e al consumatorului.

Pentru ca adevarul marcilor este la consumator.

Răspunsuri

 • Iulian Lgl

  Salutare !
  Foarte interesant articolul vostru .
  As dori sa va sugerez un serviciu de promovare online nou pe piata in Targoviste si In Romania.
  https://www.edgepromotion.ro
  Servicii de promovare prin: Google AdWords , Facebook Ads , si optimizare site SEO.Specialisti in digital marketing
  Toate cele bune